Me annetaan perusruokana kuivaa nappulaa, mut vaihtelun vuoksi lisäilen siihen aika usein jotain. Raejuustoa, öljyä, kananmunaa, naudanmahaa, lihaa, tai sit just jotain ihan perus purkkiruokia tai annosjuttuja kuten ceasaria tms.
Purkkiruuat on kyllä ihan suosikkeja, ruokakuppi löytyy aina toiselta puolelta keittiötä kun pitää niin tarkasti nuolla loppuun. Sen jälkeen kyllä piereskellään ja haistaan tosi pahalle! Taitaa olla aikamoiset aromivahventeet niissä... Mut ei niistä muuten mitään ongelmaa oo, ei esim. mee kuitenkaan vatsa sekaisin tai mitään, se on vaan noi hajuhaitat. On vähän ikävä poimia kakkoja kävelyllä kun se pussikin löyhkää varmasti metrin päähän.
Eli mieluummin sit just noita naudanmahoja tai palalihoja, koska ne on myös herkkua ja niistä ei hajuhaittoja tule.